EXCEL-HULP Training

To the point Excel training

U gebruikt in uw werk Excel en u wilt uw werk beter en sneller kunnen uitvoeren. U hebt het gevoel dat er meer uit Excel te halen valt dan u op dit moment doet. Dan is een standaard Excel training niet wat u zoekt. Dan hebt u behoefte aan to the point input. Dan hebt u heel specifieke vragen waar u mee geholpen wilt worden. Deze kunt u voor aanvang van de workshop stellen aan de trainer. Tijdens de training krijgt u dan in een kleine groep uitleg en kunt u met uw eigen spreadsheets aan de slag om de gewenste verbeteringen door te voeren.

Richtlijnen voor verantwoord Excel gebruik

In 2009 verloor het Waterschap Veluwe 2.7 miljoen omdat 2 cellen in een spreadsheet waren verwisseld. Werken met spreadsheets brengt risico’s met zich mee. Ook u hebt vast wel eens een spreadsheet van een collega gekregen waar geen doorkomen aan was. Toch wordt een spreadsheet gemiddeld 11 keer doorgegeven.

Begrijpelijke spreadsheets voor uw opvolger

Hoe kunt u er voor zorgen dat uw spreadsheets ook door uw opvolger te begrijpen zijn? Daarover gaat deze workshop. Er zijn wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen die u kunt volgen om risico’s met spreadsheets te minimaliseren. U kunt ook uw eigen spreadsheets meenemen en deze aan een automatische controle onderwerpen.Marcel Haas
Unique Uitzendbureau

Beste Jos,

Naar aanleiding van ons contact wil ik je hierbij bedanken voor het snelle en deskundige advies. Erg fijn om te weten dat ik ergens terecht kan als ik ergens tegenaan loop in Excel.

Mocht iemand mij een probleemstelling voorleggen verwijs ik deze graag door naar jou.

Contact

Wij werken vanuit Amersfoort; Apeldoorn; Doetinchem; en Hoorn.

Wij zijn gevestigd op:

Prins Willem Alexanderlaan 1427
7312 GB Apeldoorn

Mob: 06-13740522

jos@excel-hulp.nl


EXCEL-Hulp hoofdkantoor