Introductie

Excel-Hulp is gestart op 13 augustus 2008 met een website van 1 pagina. Al snel kwamen de eerste vragen binnen en dat is steeds verder gegroeid.

In maart 2009 werd de eerste hulp ingeroepen van collega Excel enthousiastelingen. Nu bestaat het team uit 4 mensen.

Frauke

frauke@excel-hulp.nl Tel: 06-54987788

De eerste en tot nog toe enige vrouw in het gezelschap, zeg maar "Prima Donna" dus. Daarnaast ben ik ook nog eens de jongste van het stel, maar desondanks heb ik als Controller bij verschillende bedrijven de nodige ervaring opgedaan met Microsoft Excel en ook met Access. In eerste instantie misschien een beetje tegen wil en dank, maar uiteindelijk ben ik echt van de programma's gaan houden.

Gaandeweg kwam er ook steeds meer het idee dat ik mijn kennis best wat breder zou kunnen inzetten dan alleen voor mijn baas en zo ben ik terecht gekomen bij Excel-hulp. En daarmee heeft Excel-hulp er ook iemand bij met uitgebreide kennis van bedrijfsfinanciën en rapportages.

Jos

jos@excel-hulp.nl Tel: 06-13740522

Hallo ik ben Jos. In de loop der jaren heb ik als Business Controller veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Excel (waaronder VBA en Power Pivot). Zo heb ik onder andere management-rapportages, dashboards, kostprijscalculaties, financiële planningen en een verplichtingenadministratie gemaakt.

In mijn rol als Business Controller staat de klant (de business) centraal. Ik verplaats me in de klant en speel in op zijn wensen en behoeften om te komen tot een oplossing. Dit geeft mij altijd veel voldoening en plezier.

Ook binnen Excel-Hulp als Excel specialist wil ik samen met mijn klant komen tot een professionele Excel oplossing!

Ton

ton@excel-hulp.nl

Ik ben Ton, altijd bezig geweest met computers en programmeren. Programmeren in Pascal en later Delphi. Voorbeelden zijn het automatiseren van meetmethoden, test opstellingen, database applicaties (urenregistratie, SPC systeem, OEE registratie, kwaliteitscontrole), conversie (gegevens im- en exporteren van en naar databases). Daarnaast ook actief geweest als systeembeheerder en gebruikers helpdesk.

Wim, onze senior!

wim@excel-hulp.nl

Bij mijn eerste baan in 1970, werd ik als gebruiker direct al geconfronteerd met de (uitkomsten van de) computer. Toen nog maatwerksystemen, die veelal op decentraal staande mainframes werkten. Al snel werd ik contactpersoon met de afdeling automatisering en in 1975 stapte ik daar naar toe over.

Na een wisseling van werkgever in 1978 ging ik verder als systeemontwerper. Met de komst van de PC (jaren ’80) kwamen, naast verwerking van gegevens in grote, veelal complexe, maatwerksystemen, ook pakketten voor ondersteuning van het “normale” kantoorwerk op de werkplek beschikbaar.

Met de opkomst van die pakketten ben ik meer en meer overgeschakeld van het ontwerpen van die centrale maatwerksystemen naar training en ontwikkeling voor het Office-pakket. Excel had en heeft daarbij, mede vanuit opleiding en interesse, altijd mijn voorkeur gehad.Sebastiaan Viezee
Vestigingsmanager MijnStudent Utrecht

In één woord FANTASTISCH!

Voor onze planning hadden we een simpele spreadsheet. Het was veel werk om wijzigingen door te voeren en het geheel had een grote foutmarge. Dit moest verbeterd worden.

Ik liep snel tegen een beperkte Excel kennis aan. Dus gaan zoeken naar hulp en uitgekomen bij Excel-hulp.nl.

Jaap Hoes heeft zichzelf overtroffen. De eisen lagen hoog en het wensenpakket nog hoger.

De kosten hebben we binnen budget kunnen houden en de geleverde meerwaarde is hoger dan verwacht. Ik kan iedereen de samenwerking met Excel-hulp.nl aanraden.

Contact

Wij werken vanuit Amersfoort; Apeldoorn; Doetinchem; en Hoorn.

Wij zijn gevestigd op:

Prins Willem Alexanderlaan 1427
7312 GB Apeldoorn

Mob: 06-13740522

jos@excel-hulp.nl


EXCEL-Hulp hoofdkantoor